Welcome to Shanghai huijue network communication equipment Co., Ltd

Τυπικός κρύος διάδρομος

Επισκόπηση προϊόντος:
Το ψυχρό κανάλι είναι μια λύση για την ψύξη του πίνακα του διακομιστή στο δωμάτιο υπολογιστών. Το κρύο κανάλι αποτελείται από την επάνω μονάδα φεγγίτη, τη κανονικά κλειστή διπλή πόρτα, τη μονάδα εγκατάστασης πλαισίου, τα βοηθητικά μέρη εγκατάστασης κ.λπ. ο αέρας μετά την ανταλλαγή θερμότητας, βελτιώνει τον ρυθμό χρήσης της ψύξης, μειώνει αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας στο δωμάτιο υπολογιστών και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

 

Οργάνωση ροής αέρα:
Το υπουργικό συμβούλιο υιοθετεί μια διάταξη “πρόσωπο με πρόσωπο”. Το κανάλι στη μέση του ντουλαπιού υιοθετεί ένα αεριζόμενο δάπεδο. Ο κρύος αέρας που εκπέμπεται από το κλιματιστικό στο επίπεδο του δωματίου εισέρχεται στο κανάλι στη μέση του ντουλαπιού μέσω του χώρου του δαπέδου μέσω του αεριζόμενου δαπέδου, σχηματίζοντας ένα “κρύο κανάλι”. Επειδή το κρύο κανάλι είναι κλειστό, η ροή ψυχρού αέρα δεν μπορεί να εξαπλωθεί περαιτέρω στο πάνω μέρος του καναλιού και στα δύο άκρα του καναλιού, οπότε όλα εισέρχονται στο ντουλάπι. Ο κρύος αέρας απορροφά τη θερμότητα που διαχέεται από τον εξοπλισμό πληροφορικής στο ντουλάπι και μετατρέπεται σε ζεστό αέρα που πρόκειται να εκφορτιστεί. Επιστρέφει στο κλιματιστικό επίπεδο του δωματίου κατά μήκος της οροφής. Ο ζεστός αέρας ψύχεται ξανά στο κλιματιστικό και αποστέλλεται για να μπει στον επόμενο κύκλο.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κατάλληλο για σενάρια μεγάλων μηχανοστασίων, υποστηρίζει την ισχύ ενός ντουλαπιού 1kW ~ 10kW, υποστηρίζει συνολική ισχύ 24kw ~ 120kw και ο συνολικός αριθμός ντουλαπιών είναι 6 ~ 30
Η μονάδα είναι αρθρωτού σχεδιασμού και τοποθετείται στο επάνω μέρος της πρόσοψης του ντουλαπιού. Κάθε μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα και να συνδεθεί με παρακείμενες μονάδες για εύκολη αποσυναρμολόγηση και αντικατάσταση.
Το μηχανοστάσιο υιοθετεί λειτουργία κεντρικής ψύξης. Ο κρύος αέρας εισέρχεται στο κανάλι μέσω του ηλεκτροστατικού δαπέδου στο κάτω μέρος του κρύου καναλιού και ο ζεστός αέρας εισέρχεται στο κλιματιστικό μέσω της θύρας αέρα επιστροφής στο επάνω μέρος του μηχανοστασίου
Το πλαίσιο και το οριζόντιο στήριγμα του ντουλαπιού συνδέονται με ειδικές οπές σύνδεσης για να αυξήσουν τη συνολική σταθερότητα. Εκτός από την ενίσχυση του ίδιου του καναλιού, χρειάζεται επίσης να παίξει μια βολική λειτουργία επέκτασης. Οι οπές στερέωσης στο βραχίονα στήριξης πρέπει να είναι διατεταγμένες σε πλέγμα ≥ 25 mm για γενική συναρμολόγηση.

Χωρίς σχέδιο κατωφλίου, βολικό για εγκατάσταση εξοπλισμού χωρίς εμπόδια.
Κάθε κινητός φεγγίτης μπορεί να πραγματοποιήσει σύνδεση φωτιάς. Όταν ληφθεί σήμα πυρκαγιάς, ο φεγγίτης θα ανοίξει αυτόματα και το αέριο πυρκαγιάς μπορεί να εισέλθει στο κανάλι για να σβήσει τη φωτιά.
Κάθε κανάλι είναι εξοπλισμένο με διακόπτη διακοπής έκτακτης ανάγκης, ο οποίος μπορεί να ανοίξει φυσικά με ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης για βελτίωση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας
Το κλειστό παράθυρο του καναλιού είναι κατασκευασμένο από γυαλί, το οποίο είναι συντονισμένο και όμορφο με την αίθουσα υπολογιστών στο σύνολό της. Το γυαλί που χρησιμοποιείται συμμορφώνεται με το πρότυπο GB 15763.2-2005 γυαλί ασφαλείας για κτίρια, έτσι ώστε να αποτρέπεται η πρόσκρουση της σύνθλιψης γυαλιού στον χώρο δεδομένων και στο προσωπικό συντήρησης.
Η κινητή πόρτα έχει σχεδιαστεί για να είναι κανονικά κλειστή και εξοπλισμένη με συσκευή αυτόματου κλεισίματος buffer. Οι λαβές ώθησης έχουν ρυθμιστεί και στις δύο πλευρές για να ανοίγουν με ευελιξία.
Η πόρτα και το πλαίσιο είναι σφραγισμένα με μαλλί, με σφιχτή στεγανότητα, που μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τη διαφυγή της ροής του κρύου αέρα.
Ο έλεγχος πρόσβασης με κωδικό πρόσβασης είναι εγκατεστημένος στην εξωτερική πλευρά του κινητού πλαισίου της πόρτας του καναλιού και διακόπτες κουμπιών είναι εγκατεστημένοι στην εσωτερική πλευρά. Το κανάλι καλωδίωσης είναι δεσμευμένο στο συγκρότημα πλαισίου της πόρτας, το οποίο έχει τις λειτουργίες απόκρυψης και καλωδίωσης.
Η γωνία ανοίγματος του φεγγίτη μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία ανάλογα με το περιβάλλον του μηχανοστασίου
Όλες οι επιφάνειες διανομής ρεύματος, ψύξης και επιχειρησιακής λειτουργίας βρίσκονται στην ίδια πλευρά, κάτι που είναι βολικό για συντήρηση από το προσωπικό λειτουργίας και συντήρησης
Εξαιρετικός σχεδιασμός βελτιστοποίησης ροής αέρα, αποφυγή ανάμειξης κρύου και ζεστού αέρα και μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας
Οι μηχανικές, χημικές και ηλεκτρικές ιδιότητες των υλικών, των συνδετήρων και των σφραγίδων που χρησιμοποιούνται για τη μονάδα ψυχρού καναλιού συμμορφώνονται με τα κινεζικά εθνικά πρότυπα, τα πρότυπα του κλάδου επικοινωνιών και τα σχετικά πρότυπα IEC.
Επεξεργασία επιφάνειας: απολίπανση, αποξήρανση, φωσφοροποίηση, πλαστικός ψεκασμός (το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί)
Η προστασία του πράσινου και του περιβάλλοντος, το υλικό του προϊόντος και ο επιφανειακός ψεκασμός έχουν φτάσει στο εθνικό πρότυπο μη τοξικού και αβλαβούς ψεκασμού
Τυποποιημένα ανταλλακτικά, μηχανική και συνολική παράδοση. Μπορεί να συνδυαστεί σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με την ανάπτυξη της επιχείρησης και να επεκταθεί γρήγορα.
Οι ειδικές κρατήσεις είναι αποδεκτές
Δείκτες εργασιακού περιβάλλοντος:
Θερμοκρασία λειτουργίας: – 5 ℃ ~ 55 ℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: – 20 ℃ ~ + 55 ℃
Σχετική υγρασία εργασίας: όχι περισσότερο από 80% (+ 30 ℃)
Σχετική υγρασία αποθήκευσης: ≤ 90% ~ 96% (40 ℃± 2 ℃)
Ατμοσφαιρική πίεση: 65 ~ 110 kpa