Welcome to Shanghai huijue network communication equipment Co., Ltd

Λύση οπτικών ινών 10 GB

Η εκτεταμένη χρήση οπτικών ινών έχει κάνει τον σημερινό προγραμματισμό δικτύου πολύ πιο εύκολο και η απόδοση του δικτύου έχει βελτιωθεί σημαντικά και είναι πιο εγγυημένη. Από το Διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις και επιχειρήσεις, η τεχνολογία επικοινωνίας οπτικών ινών χρησιμοποιείται ευρέως. Η «υπερεθνική οδός πληροφοριών» προσπαθεί να επεκταθεί απευθείας σε διάφορες κοινότητες μέσω οπτικών ινών, ακόμη και απευθείας στα σπίτια των χρηστών.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε 10g ινών XG

Με τη μείωση του κόστους του εξοπλισμού Ethernet και τη συνεχή βελτίωση των απαιτήσεων των ανθρώπων για εφαρμογές δικτύου, η εφαρμογή 10 Gigabit Ethernet έχει γίνει τάση. Η οπτική ίνα έχει γίνει η πρώτη επιλογή για εφαρμογές 10 Gigabit Ethernet λόγω των χαρακτηριστικών της μικρής μάζας, μεγάλης χωρητικότητας και ευρείας ζώνης μετάδοσης. Αν και η ίνα μονής λειτουργίας μπορεί να ικανοποιήσει αυτήν την απαίτηση, χρειάζεται να χρησιμοποιήσει μια πηγή φωτός λέιζερ και το κόστος του αντίστοιχου οπτικού πομποδέκτη είναι επίσης πολύ υψηλό. Ωστόσο, η συνηθισμένη πολυτροπική οπτική ίνα μπορεί να καλύψει μόνο τις εφαρμογές κάτω των Gigabit και δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ethernet υψηλής ταχύτητας. Μετά από έρευνα, η βιομηχανία ανέπτυξε μια πηγή φωτός που ονομάζεται VCSEL, η οποία έχει καλύτερη απόδοση από τις παραδοσιακές πηγές φωτός LED. Βελτιστοποιώντας και βελτιώνοντας την οπτική ίνα 50 / 125 micron και ταιριάζοντάς την με το VCSEL, μπορεί να υποστηρίξει εφαρμογές 10 Gb / s σε απόσταση 300 μέτρων από τη ραχοκοκαλιά του οπτικού καλωδίου σε μήκος κύματος 850 nm. Ταυτόχρονα, όταν υποστηρίζονται εφαρμογές Gigabit, η απόσταση μετάδοσης μπορεί να φτάσει τα 900 μέτρα και το κόστος δεν είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της συνηθισμένης πολυτροπικής οπτικής ίνας.

Amp 10g διάλυμα οπτικών ινών XG

Η Tyco Electronics έχει 45 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη συστημάτων επικοινωνίας οπτικών ινών και είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επικοινωνίας οπτικών ινών. Ταυτόχρονα, η Tyco είναι μέλος της τυπικής συμμαχίας 10G Ethernet. Το 1998, η Tyco σχεδίασε και εγκατέστησε το πρώτο υποβρύχιο σύστημα οπτικών ινών στον κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DWDM (πολυπλέξη διαίρεσης πυκνού μήκους κύματος) – “Tyco global network”, το οποίο πραγματοποίησε μετάδοση υψηλής ταχύτητας 16 * 10 Gbps με απόσταση μετάδοσης μεγαλύτερη από 500 km. Αυτό το σύστημα είναι το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο σύστημα οπτικών ινών στον κόσμο αυτή τη στιγμή, συνδέοντας δικτυακές επικοινωνίες σε περισσότερες από 70 χώρες σε πέντε ηπείρους στον κόσμο. Το σύστημα οπτικών ινών Anpu 10g XG είναι ένα πολύτροπο σύστημα οπτικών ινών υψηλής απόδοσης βελτιστοποιημένο για 10 Gb / s. Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει τη μετάδοση ρυθμού δεδομένων 10G σε απόσταση 300 μέτρων. Το σύστημα είναι μια συνεχής, ολοκληρωμένη λύση που μπορεί να προσφέρει την καλύτερη αντιστοίχιση απόδοσης. Ο κορμός δικτύου μπορεί να αναβαθμιστεί ομαλά από 1g σε 10g χωρίς αλλαγή του αρχικού συστήματος οπτικών ινών, εξοικονομώντας σας κόστος.

Amp οπτική ίνα XG

Η οπτική ίνα Anpu XG έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με VCSEL. Συμμορφώνεται με την προδιαγραφή οπτικών ινών OM-3 του ISO / iec11801-2 και καλύπτει τις ανάγκες των εφαρμογών 10 Gigabit Ethernet. Υπάρχουν πολλοί τύποι οπτικών ινών XG, συμπεριλαμβανομένου τύπου εσωτερικού χώρου, εσωτερικής / εξωτερικής ευελιξίας, τύπου ανθεκτικό στα έντομα κ.λπ. ο αριθμός των πυρήνων των οπτικών ινών κυμαίνεται από 4 έως 48. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης όλες τις εφαρμογές που βασίζονται σε παλιό multimode 50 / Οπτικές ίνες 125 micron, συμπεριλαμβανομένων των πηγών φωτός LED και των πηγών φωτός λέιζερ. Η οπτική ίνα Anpu XG υποστηρίζει την τεχνολογία σειριακής μετάδοσης χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης 10GBASE Sr, υποστηρίζει τη χρήση της χαμηλότερης πηγής φωτός – πηγή φωτός 850 nm και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί αυτήν την πηγή φωτός. Η μετάδοση των 10 Gigabit μπορεί να φτάσει σε απόσταση 300 μέτρων ή περισσότερο. Επιπλέον, η απόσταση μετάδοσης του Gigabit Ethernet μπορεί να επεκταθεί στα 900 μέτρα χρησιμοποιώντας το σύστημα οπτικών ινών ANP XG, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν ακριβές συσκευές λέιζερ όταν η απόσταση μεταξύ των κτιρίων υπερβαίνει τα 550 μέτρα. Ταυτόχρονα, η οπτική ίνα XG είναι συμβατή με το υπάρχον πλαίσιο διανομής οπτικών ινών και το υλικό σύνδεσης, υποστηρίζει παραδοσιακές τεχνολογίες δικτύου όπως το token ring, FDDI, VG anylan, Ethernet, κανάλι ινών και ATM, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οριζόντιο σύστημα, κατακόρυφο σύστημα και κεντρική καλωδίωση οπτικών ινών.

·Η οπτική ίνα υιοθετεί θήκη χαμηλού καπνού χωρίς αλογόνο, η οποία πληροί τις τυπικές απαιτήσεις. Μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση της φλόγας και την εκπομπή καπνού, όξινου αερίου και τοξικών αερίων.

·Υπάρχουν πολλοί τύποι και μοντέλα για να διαλέξετε, τα οποία είναι κατάλληλα για διάφορες αρχιτεκτονικές και εφαρμογές.

·Η ελάχιστη ακτίνα εγκατάστασης είναι 90mm. Η ελάχιστη ακτίνα σέρβις είναι 60 mm.

·Η μέγιστη τάση εγκατάστασης είναι 1000N. Η μέγιστη τάση λειτουργίας είναι 600N. Η ικανότητα κατά της εξώθησης είναι 2000N.

·Το εύρος θερμοκρασίας εργασίας είναι – 20 ℃ – 70 ℃.

Η υποδοχή οπτικών ινών AMPU XG είναι βελτιστοποιημένη για εφαρμογές 10 Gigabit και υποστηρίζει υποδοχή SC και υποδοχή μικρής οπτικής ίνας MT-RJ. Ο σύνδεσμος SC είναι συμβατός με το υπάρχον πλαίσιο διανομής οπτικών ινών, υποστηρίζει την τεχνολογία lightcrimp και στερεώνει την οπτική ίνα με μηχανική πτύχωση, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα επί τόπου χωρίς κόλλα και λείανση. Χρειάζονται μόνο τρία απλά βήματα: ξεφλούδισμα του οπτικού καλωδίου, κόψιμο της οπτικής ίνας και πτύχωση για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες τερματισμού σε ένα λεπτό. Ο σύνδεσμος οπτικής ίνας XG μπορεί να εφαρμοστεί στο στρώμα απομόνωσης με διάμετρο 250 μ M και 900 μ M και ένα οπτικό καλώδιο με θήκη 2,5 mm ή 3 mm. Και η δοκιμή χαρακτηριστικού δείκτη του βύσματος πληροί και υπερβαίνει πλήρως τις απαιτήσεις του TIA / eia-604-3. Ταυτόχρονα, η γκρι εμφάνιση χρησιμοποιείται για να το ξεχωρίσει από τον παραδοσιακό σύνδεσμο.

Το μέγεθος της υποδοχής MT-RJ XG είναι μόνο το μισό από αυτό της υποδοχής διπλής θύρας SC, η οποία είναι μικρότερη από μια τυπική υποδοχή RJ-45, αλλά μπορεί να παρέχει τον τερματισμό οπτικών ινών 2 ​​πυρήνων. Η διαδικασία τερματισμού πεδίου είναι επίσης πολύ απλή. Η διαδικασία τερματισμού δεν απαιτεί κόλληση και λείανση και απαιτεί μόνο πέντε απλά βήματα – προετοιμασία οπτικών ινών (ξεφλούδισμα, καθαρισμός και αποκοπή της θήκης ινών). Γυρίστε το κλειδί και τοποθετήστε την οπτική ίνα στην υποδοχή MT-RJ. Ο χρόνος τερματισμού δύο οπτικών ινών είναι μέσα σε δύο λεπτά και το κλειδί μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, η οπτική ίνα μπορεί να τερματιστεί επανειλημμένα και ο σύνδεσμος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Η υποδοχή MT-RJ XG υπερβαίνει τις τυπικές απαιτήσεις των ANSI / TIA / eia-568b και ISO 11801 και είναι βελτιστοποιημένη για εφαρμογές Ethernet 10G.

Ο βραχυκυκλωτήρας οπτικών ινών AMPU XG είναι ένας βραχυκυκλωτήρας υψηλής απόδοσης βελτιστοποιημένος για οπτικές ίνες 50 / 125 micron, με μέγιστη απώλεια εισαγωγής 0,5dB και τυπική απώλεια εισαγωγής 0.