Welcome to Shanghai huijue network communication equipment Co., Ltd

Ενιαίο πλευρικό ζεστό κανάλι

Επισκόπηση προϊόντων:
Το καυτό κανάλι είναι μια λύση για τον διασκεδασμό θερμότητας του γραφείου διακομιστών στο δωμάτιο υπολογιστών. Το ζεστό κανάλι αποτελείται από την κορυφαία ενότητα φεγγαριού, την κανονικά κλειστή διπλή πόρτα, τη μονάδα εγκαταστάσεων πλαισίων, τα βοηθητικά μέρη εγκαταστάσεων, κ.λπ. το κρύο κανάλι είναι κλειστό, έτσι ώστε ο κρύος αέρας δεν διαρρεύει σε άλλες περιοχές, αποφεύγει τη μίξη με τον αέρα μετά από την ανταλλαγή θερμότητας, βελτιώνει το ποσοστό χρησιμοποίησης ψύξης, μειώνει αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας στο δωμάτιο υπολογιστών, και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Οργάνωση ροής αέρα:
Τα γραφεία τακτοποιούνται δίπλα-δίπλα, και ο κρύος αέρας που στέλνεται από το κλιματιστικό επίπεδο δωματίων εξαπλώνεται σε ολόκληρο το δωμάτιο και απορροφάται από τον ανεμιστήρα εξοπλισμού πληροφορικής του γραφείου. Ο κρύος αέρας απορροφά τη θερμότητα που εκπέμπει από τον εξοπλισμό του στο γραφείο και μετατρέπεται σε ζεστό αέρα, ο οποίος απαλλάσσεται στα κανάλια μεταξύ του οπίσθιου μέρους του γραφείου για να σχηματίσει ένα “ζεστό κανάλι”· Ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να διαχυθεί προς τα έξω λόγω του κλειστού καναλιού θέρμανσης. Όλα αυτά απορροφώνται από το κλιματιστικό επιπέδου δωματίου. Αφού κρυώσει ξανά στο κλιματιστικό επίπεδο δωματίου, ο ζεστός αέρας αποστέλλεται στο δωμάτιο και εισέρχεται στον επόμενο κύκλο.
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Κατάλληλος για τα μεγάλα σενάρια δωματίων μηχανών, η ενιαία δύναμη γραφείων υποστηρίζει 1η συνολική δύναμη υποστηρίζει 24και ο συνολικός αριθμός γραφείων είναι 6
Η μονάδα είναι του μορφωματικού σχεδίου και εγκαθίσταται στην κορυφή της πλάτης του γραφείου. Κάθε μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα και να συνδεθεί με τις παρακείμενες μονάδες για εύκολη αποσύνθεση και αντικατάσταση.
Το δωμάτιο μηχανών υιοθετεί τον κεντρικό τρόπο ψύξης. Ο κρύος αέρας γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο μηχανών, αναρροφάται στον εξοπλισμό από τον ανεμιστήρα εξοπλισμού ΤΠ, και ο ζεστός αέρας που μετατρέπεται από την απορροφημένη θερμότητα απαλλάσσεται από το πίσω μέρος του γραφείου στο ζεστό κανάλι,
Ένας αεραγωγός τίθεται στην κορυφή του ζεστού καναλιού για να απορροφήσει τον ζεστό αέρα στο κλιματιστικό μηχάνημα για την ψύξη και να εισέλθει στον επόμενο κύκλο
Το πλαίσιο και η οριζόντια υποστήριξη του γραφείου συνδέονται με τις ειδικές τρύπες σύνδεσης για να αυξήσουν τη συνολική σταθερότητα. Εκτός από την ενίσχυση του ίδιου του καναλιού, πρέπει επίσης να παίξει μια βολική λειτουργία επέκτασης. Οι τρύπες στερέωσης στο στήριγμα στερέωσης πρέπει να τακτοποιούνται σε ένα πλέγμα ≥ 25mm για καθολική συναρμολόγηση.
Το κλειστό παράθυρο του καναλιού είναι κατασκευασμένο από γυαλί, το οποίο είναι συντονισμένο και όμορφο με το δωμάτιο υπολογιστών στο σύνολό του. Το γυαλί που χρησιμοποιείται συμμορφώνεται με τα πρότυπα του γυαλιού ασφαλείας για τα κτήρια, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο αντίκτυπος του γυαλιού συντριβής στο δωμάτιο δεδομένων και το προσωπικό συντήρησης.
Η κινητή πόρτα σχεδιάζεται για να είναι κανονικά κλειστή, και εξοπλισμένη με μια αυτόματη συσκευή κλεισίματος απομονωτών. Οι λαβές τραβήγματος ώθησης τίθενται και στις δύο πλευρές για να ανοίξουν ευέλικτα.
Η πόρτα και το πλαίσιο σφραγίζονται με μαλλί, με σφιχτή στεγανότητα, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη ροή κρύου αέρα από τη διαφυγή.
Ο έλεγχος πρόσβασης κωδικού πρόσβασης εγκαθίσταται στην εξωτερική πλευρά του κινητού πλαισίου πορτών του καναλιού, και οι διακόπτες κουμπιών εγκαθίστανται στην εσωτερική πλευρά. Το κανάλι καλωδίωσης κρατείται στη συνέλευση πλαισίων πορτών, η οποία έχει τις λειτουργίες της απόκρυψης και της καλωδίωσης.
Η γωνία ανοίγματος του φεγγαριού μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα σύμφωνα με το περιβάλλον του δωματίου μηχανών
Όλες οι επιφάνειες διανομής ισχύος, ψύξης και επιχειρησιακής λειτουργίας είναι στην ίδια πλευρά, η οποία είναι κατάλληλη για τη συντήρηση από το προσωπικό λειτουργίας και συντήρησης
Το άριστο σχέδιο βελτιστοποίησης ροής αέρα, αποφεύγει την κρύα και καυτή ανάμειξη ροής αέρα και μειώνει το κόστος κατανάλωσης ενέργειας
Οι μηχανικές, χημικές και ηλεκτρικές ιδιότητες των υλικών, των συνδετήρων και των σφραγίδων που χρησιμοποιούνται για τη μονάδα κρύων καναλιών συμμορφώνονται με τα κινεζικά εθνικά πρότυπα, τα πρότυπα βιομηχανίας επικοινωνίας και τα σχετικά πρότυπα.
Επεξεργασία επιφάνειας: απολέπιση, τουρσί, φωσφορισμός, πλαστικός ψεκασμός (το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί)
Η πράσινη και περιβαλλοντική προστασία, το υλικό προϊόντων και ο ψεκασμός επιφάνειας έχουν φθάσει στα εθνικά μη τοξικά και ακίνδυνα πρότυπα ψεκασμού
Τυποποιημένα μέρη, μηχανική και συνολική παράδοση. Μπορεί να προσαρμοστεί σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με την επιχειρηματική ανάπτυξη και να επεκταθεί γρήγορα.
Ειδικές κρατήσεις πελατών είναι αποδεκτές
Δείκτες περιβάλλοντος εργασίας:
Θερμοκρασία εργασίας℃ 5 ℃ 55 ℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης-20 ℃ ~,55 ℃
Σχετική υγρασία εργασίας: όχι περισσότερο από 80% (+ 30 ℃)
Σχετική υγρασία αποθήκευσης: ≤ 90% ~ 96% (40 ℃± 2 ℃)
Ατμοσφαιρική πίεση: 65·110kpa